Forrett

Gravet elg med tytingkrem
135,-

Lettrøkt sik i urtesaus
135,-

menyskille

Middag

Elg i solnedgang
Elggryte med rotgrønnsaker i solbærvin *
245,-

Elgstek
Servert med høstens grønnsaker *
255,-

Hjortestek
Servert med soppstuing og dampet brokkoli *
275.-

Lammeskank
Servert med potetpuré og honningglaserte rotgrønnsaker
255,-

Nordihaugans elghakk
Tilberedt med smakfulle grønnsaker og med potetpuré som tilbehør.
225,-

Husets egen hjortegryte
Tilberedt med løk, champignon og paprika *
255,-

Kalvestek
Servert med gulrot, blomkål, brokkoli og kokte poteter
245,-

Juletallerken
Ribbe, medisterpølse og medisterkake, rødkål, surkål og svisker
265,-

* = valgfrie poteter. Velg mellom kokte poteter, ovnsbakte poteter, stekte potetbåter eller potetpuré, alt er mandelpotet fra egen avling.


menyskille 

Lunsj

Potet- og purresuppe
med hembakt brød
154,-

Klar viltsuppe
med høstens grønnsaker
160,-

Hjorteburger
Servert med grovt brød, stekte potetbåter, salat og kokkens egen vårløkdressing
180,-

Lunsjbuffet

enkelt koldtbord med tradisjonelle retter

255,-
menyskille

Buffét: **

 

Nordihaugans festbuffet 

fyldig mat bord med lokale retter og tradisjonell kaldmat

velg din egen varmrett-favoritt

345,-

Sommerbuffét
servert med spekemat, skjørost og rømme
325,-

 

Rakfiskbuffet
med spennende tilbehør
280,-

 

Dessert på buffet 

                                                                                                                                               Kr 75,-

Ta gjerne kontakt, så sender vi detaljert oversikt over hva buffetene inneholder.

tlf 90772718  /
menyskille 

Desserter

Fjellpannacotta med rørte bær
95,-

Smuldrepai med hjemmelaget vaniljesaus
95,-

Karamellpudding
95,-

Hjemmelaget is
79,-

Fersk frukt med hjemmelaget is
90,-

Multekrem
90,-

Trollkrem
90,-