Forrett
Gravet elg med tytingkrem
135,-
Lettrøkt sik i urtesaus
135,-
Middag
Elgstek
Servert med høstens grønnsaker
275,-
Hjortestek
Servert med soppstuing og sesongens grønnsaker
295.-
Lammeskank
Servert med potetpuré og honningglaserte rotgrønnsaker
295,-
Nordihaugans elghakk
Tilberedt med smakfulle grønnsaker og med potetpuré elle kokte poteter som tilbehør.
250,-
Husets egen viltgryte
Tilberedt med løk, champignon og paprika
255,-
Kalvestek
Servert med gulrot, blomkål, brokkoli og kokte poteter
295,-
Juletallerken
Ribbe, medisterpølse og medisterkake, surkål og svisker
275,-
Lunsj
Potet- og purresuppe
med hembakt brød
154,-
Klar viltsuppe
med høstens grønnsaker
160,-
Lunsjbuffet
enkelt koldtbord med tradisjonelle retter
255,-
Buffét: **
Nordihaugans festbuffet
fyldig mat bord med lokale retter og tradisjonell kaldmat
velg din egen varmrett-favoritt
365,-
Sommerbuffét
servert med spekemat, skjørost og rømme
355,-
Rakfiskbuffet
med spennende tilbehør
335,-
Ta gjerne kontakt, så sender vi detaljert oversikt over hva buffetene inneholder.
Desserter
Fjellpannacotta med rørte bær
105,-
Smuldrepai med hjemmelaget vaniljesaus
95,-
Karamellpudding
105,-
Hjemmelaget is
85,-
Fersk frukt med hjemmelaget is
95,-
Multekrem
105,-