Forrett

Gravet elg med tytingkrem
135,-

Lettrøkt sik i urtesaus
135,-

menyskille

Middag

 

Elgstek
Servert med høstens grønnsaker
275,-

Hjortestek
Servert med soppstuing og sesongens grønnsaker
295.-

Lammeskank
Servert med potetpuré og honningglaserte rotgrønnsaker
295,-

Nordihaugans elghakk
Tilberedt med smakfulle grønnsaker og med potetpuré elle kokte poteter som tilbehør.
250,-

Husets egen viltgryte
Tilberedt med løk, champignon og paprika
255,-

Kalvestek
Servert med gulrot, blomkål, brokkoli og kokte poteter
295,-

Juletallerken
Ribbe, medisterpølse og medisterkake, surkål og svisker
275,-


menyskille 

Lunsj

Potet- og purresuppe
med hembakt brød
154,-

Klar viltsuppe
med høstens grønnsaker
160,-

Lunsjbuffet

enkelt koldtbord med tradisjonelle retter

255,-
menyskille

Buffét: **

 

Nordihaugans festbuffet 

fyldig mat bord med lokale retter og tradisjonell kaldmat

velg din egen varmrett-favoritt

365,-

Sommerbuffét
servert med spekemat, skjørost og rømme
355,-

 

Rakfiskbuffet
med spennende tilbehør
335,-

 

Ta gjerne kontakt, så sender vi detaljert oversikt over hva buffetene inneholder.

tlf 90772718  /
menyskille 

Desserter

Fjellpannacotta med rørte bær
105,-

Smuldrepai med hjemmelaget vaniljesaus
95,-

Karamellpudding
105,-

Hjemmelaget is
85,-

Fersk frukt med hjemmelaget is
95,-

Multekrem
105,-